Gå til hovedindhold

Kaptajn-pakken

I selskab med museets dygtige fødselsdagsguide mærker I historiens vingesus, når I kommer på en stemningsfuld rundvisning i børnehøjde i museets udstilling.

Formidler viser børn spil på iPad

Indhold

  I vil høre historier om skyttegrave, sultne københavnerbørn, rige gullaschbaroner og tyske zeppelinere. Undervejs skal I spille dilemmaspillet Krigens Valg og selv tage stilling til flere af de svære valg, som jeres forfædre stod i for over 100 år siden, da Danmark var på kanten af krig.

  Herefter er det tid til at få sved på panden og græs på knæene, når I med Fortidsjagten i hånden går på opdagelse på fortets græsklædte volde og i de skjulte betonhuler, hvor I skal hjælpe rekrutten Jens med at løse forskellige opgaver.

  Til fødselsdagen har I desuden rådighed over museets historiske infirmeribygning i op til tre timer, hvor der er mulighed for at dække op til og bespise de sultne fødselsdagsrekrutter.

  Derudover vil der være mulighed for fri leg på fortets udendørs arealer, samt fri adgang til Mosede Forts udstilling På kanten af krig indenfor museets åbningstid.

  Varighed: Fødselsdagsaktiviteterne varer ca. 1 ½ time, og derefter er der mulighed for at udforske fortet både indenfor og udenfor yderligere. I har adgang til infirmeriet fra kl. 10. Selve fødselsdagsfejringen begynder kl. 10.30. 

  Pris: 1.500 kr.

  Antal og alder: I kan invitere op til 28 børn og 2 voksne. Voksne udover betaler entré. Arrangementet egner sig bedst til børn i alderen 8-12 år.

  Lån af lokale: I Infirmeriet er der borde og stole, samt et lille køkken hvor der er vand og en elkoger, således at I har mulighed for at lave saftevand og koge vand til kaffe og te. Der er desuden karklude og viskestykker, men herudover skal I selv medbringe al service, forplejning og fødselsdagspynt. I er selv ansvarlige for oprydning efterfølgende.

  Vi anbefaler, at gæster mødes udenfor museet eller ved Infirmeriet. Her vil jeres guide hente jer, således at fødselsdagsselskabet kan gå i samlet flok ind i udstillingen.

  Derudover er det er en god ide, at minimum én voksen går med rundt ved fødselsdagsaktiviteterne for at holde sammen på flokken og hjælpe børn, der eventuelt skal på toilettet eller lignende.

  • Adgang til museet for op til 28 børn og 2 voksne.
  • Børnerundvisning hvor I guides igennem ipad-spillet "Krigens Valg".
  • Gå på opdagelse på hele området med "Fortidsjagten".
  • Rådighed over museets infirmeribygning i 3 timer.

  Udfyld formular

  Udfyld venligst nedenstående formular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på, om I kan holde børnefødselsdag på museet på den ønskede dato.

  F.eks. gangbesværet, kørestolsbrugere, forening mm.

  Sidst opdateret: 12. januar 2024