Gå til hovedindhold

Halloween på Mosede Fort

Kom og deltag i årets mest uhyggelige begivenhed på Mosede Fort, og lad jer fortrylle af en aften fyldt med gys og gru.

Halloween på Mosede Fort

Greve Kultur-Base og museet på Mosede Fort inviterer både dødelige og overnaturlige skabninger til en mindeværdig Halloween-oplevelse, hvor gys og gru er i højsædet. Lørdag den 28. oktober åbner vi dørene til et skrækindjagende univers, hvor fortets mørke kroge vækkes til live af historiens mystiske væsner. Arrangementet er mest for de modige, der elsker et godt gys, men der er også aktiviteter for sarte sjæle. 

Ved Halloween træder myter, sagn og spøgelser ud af skyggerne og ind i virkeligheden. Dette magiske fænomen opleves også på Mosede Fort, hvor skrækindjagende skabninger har hjemsøgt de mørke gange i årevis. Igen i år åbner vi de massive jernporte til Mosede Fort for at give besøgende en enestående chance for at udforske området i tusmørket, når stemningen er allermest uhyggelig. Vov jer ind i kasematterne, hvor lyde og skræmmende overraskelser guider jer gennem mørket.

Aktiviteterne er målrettet børn over 8 år eller dem, der ledsages af en voksen.

Hygge i mørket

For dem, der foretrækker at undslippe gyset i kasematterne, er der rig mulighed for at nyde den uhyggelige atmosfære i faklernes skær udenfor. Varm jer med en dampende kop kaffe eller kakao, eller nyd slushice, popcorn og kage. 

Hvornår og hvor

Dato og tid: Arrangementet finder sted lørdag den 28. oktober kl. 18:00 – 21:00 på museet på Mosede Fort, Mosede Strandvej 87A, 2670 Greve.

Aldersgruppe: Aktiviteterne henvender sig til større børn over 8 år. Udklædning er velkommen.

Entré: 20 kr. pr. person. Billetter skal købes på forhånd.

Arrangementet er et samarbejde mellem Greve Kultur-Base og museet på Mosede Fort.

 

Køb billet

Sidst opdateret: 19. september 2023