Gå til hovedindhold

Litterær vandring på Mosede Fort

Tag med på litterær vandring på Mosede Fort, hvor fokus er på ”krig og kærlighed” i litteraturen. En litteraturformidler fra Greve Bibliotek vil undervejs på turen læse højt fra udvalgte tekster.

Indhold

  Greve Bibliotek har i samarbejde med Mosede Fort arrangeret denne vandring, der fokuserer på litteratur, hvor krig og kærlighed flettes sammen. 

  Det sidste års tid har biblioteket holdt flere litterære vandringer fra Greve Bibliotek i Hundige til stranden og hvor temaerne har været ”natur”, ”vandring” og ”årstider”.

  Men nu er det på tide at prøve en ny, smuk rute i de historiske rammer på Mosede Fort. 

  Som vanligt starter vandringen ved fyraftenstid klokken 16. Vi mødes og starter i fortgården på Mosede Fort og undervejs holdes pauser, hvor litteraturformidleren vil læse op fra tekster, der emmer af kærlighed og håb på trods i krigens tid.

  Undervejs lægges der op til, at vi to og to snakker om, hvad teksterne har gjort ved os, eller i tavshed funderer og mærker i kroppen, hvad omgivelser og tekster gør ved os.

  Vandringen finder sted tirsdag d. 21. juni kl. 16 på Mosede Fort i Greve. Vi vil være tilbage ca. kl. 17.30, hvor der som afslutning serveres kaffe med lidt sødt i infirmeribygningen.

  Det er gratis at deltage, men husk tilmelding på forhånd.

  Bestil billet

  Sidst opdateret: 6. maj 2022