Gå til hovedindhold

Rundvisning i udstillingen

Guiden tager jer igennem udstillingen "På kanten af krig" i kasematterne på Mosede Fort.

Projektion på væg i udstillingen på Mosede Fort

Indhold

  Pris for rundvisning

  Pris: 140 kr. pr. person (inkl. entré til museet). Der skal betales for min. 10 personer, selvom gruppen er mindre.

  Varighed: 60 min.

  Antal deltagere: 10 - 30 personer

  Er I en gruppe på mere end 30 personer, eller ønsker I at besøge museet udenfor almindelig åbningstid, så kontakt os via nedenstående formular for at høre om priser.

  Oplev historien sammen med vores dygtige guider, der fortæller medrivende om de dramatiske år 1914-1918. 

  Guiden tager jer igennem udstillingen i kasematterne og fortæller om 1. Verdenskrigs betydning for det danske samfunds udvikling. På rundvisningen vil der være fokus på, hvordan Danmark klarede den svære neutrale balancegang, mens den hidtil værste krig rasede i resten af Europa.

  Hør om de svære dilemmaer der opstod, da Danmark skulle balancere mellem de krigsførende staters politiske, militære og økonomiske interesser. Samtidig måtte det sikres, at der ikke opstod uro på hjemmefronten.

  På grund af udstillingens små rum kan der være max. 15 personer på et rundvisningshold. Kommer I en større gruppe, skal I derfor deles i flere hold, der starter forskudt af hinanden. 

  • Entré til museet 
  • Rundvisning med guide

  Der er desværre ikke en restaurant på selve fortområdet, men der er gode spisesteder i nærheden af Mosede Fort.

  Gå ikke glip af en tur til den hyggelige Mosede Havn, som ligger kun 1 km væk. Der er også flere gode spisesteder langs strandvejen. Du kan også nyde din medbragte mad ved et af de mange bord- og bænkesæt, som er opstillet i strandparken.

  To museer for samme pris

  Med entrébilletten i hånden kan du samme dag få adgang til vores anden museumsafdeling Greve Museum. Greve Museum ligger blot 10 minutters bilkørsel fra Mosede Fort.

  I museumscaféen serverer vi hjemmelavede frokostretter, hjemmebagte boller og kager, drikkevarer og selvfølgelig kaffe og te. 

   

  Bestil frokost på Greve Museum

  Udfyld formular

  Udfyld venligst nedenstående formular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på, om I kan holde børnefødselsdag på museet på den ønskede dato.

  (F.eks. gangbesværet, kørestolsbrugere, forening mm.)

  Booking

  Mosede Fort, Danmark 1914-18

  Telefon: 30 43 14 60

  Email: mosedefort@greve.dk

  Sidst opdateret: 17. maj 2023