Børnefødselsdag

Kontakt

Mosede Fort
Mosede Strandvej 87A
2670 Greve
43 40 40 36
mosedefort@greve.dk

En fødselsdag med indhold

Hold børnefødselsdag på Mosede Fort og giv børnene og deres kammerater en oplevelse, hvor både pilfingre og hjerneceller skal i brug.

Mærk historien
I selskab med museets rundviser dykker I ned i en glemt periode i Danmarkshistorien, når I går på opdagelse i den 100 år gamle kasematbygning, hvor klavermusik, motorlarm og soldaternes snorken er med til at give en stemningsfuld oplevelse. I skal bruge jeres ører, øjne og hænder til at blive klogere på, hvad der skete i Danmark under 1. Verdenskrig. Selvom Danmark ikke deltog i krigen, kom krigen nemlig til at påvirke danskernes liv. I hører historier om skyttegrave, sultne københavnerbørn, rige gullascbaroner og tyske zepperlinere. I skal selv tage stilling til de dilemmaer, som jeres forfædre stod i for 100 år siden, da Danmark var på kanten af krig.

Få sved på panden og græs på knæene
Alle børn får en soldaterbog og soldaterhue, og som nye rekrutter skal I gå på opdagelse på fortets græsklædte volde og skjulte betonhuler. Løs opgaverne og bevis at I kan blive soldater i den danske hær, der er klar til kamp.

Praktiske oplysninger:
Pris: 1.200 kr.
Varighed:
Selve legen varer 1-1,5 time, men i kan blive på Fortet så længe som fødselsdagen varer. I vil kunne låne et lokale til at holde fødselsdagen, her kan I spise jeres medbragte boller og kager. Det koster 300 kr. at låne dette.
Deltagerantal: Max 28 børn. Arrangementet egner sig bedst til børn i alderen 8-12 år.
Hvis der deltager mere end to voksne skal disse betale entré til museet på 45 kr. pr. person

Lån af lokale
Der er mulighed for at spise medbragt mad/drikke i museets infirmeribygning. I kan benytte lokalet i tilknytning til jeres fødselsdag. Husk selv at tage service og evt. oppyntning med. I er selv ansvarlige for oprydning. Det koster 300 kr. at få rådighed over dette lokale.

For yderligere oplysninger kontakt museumsformidler Louise Kofod Ahmt på tlf. 2031 1914 eller mail: lkah@greve.dk

Sidst opdateret: 16. juni 2017   |   Kommentar til sideansvarlig